Оперна співачка Галина Гаврилко у четвертому випуску «Україна має талант» 2021 року вперше виступила на сцені після 14-річної перерви. Вона стала відомою, коли була солісткою дуету Барселона. Після розпаду колективу співачка присвятила себе родині. Яким стало її повернення на велику сцену, показали у програмі «Україна має талант 2021» з міста Ужгород.

Коли судді поцікавилися, де вони могли бачити жінку раніше, вона нагадала про себе.

«Я екс-солістка «Барселони», 2007 рік», - сказала матір чотирьох дітей.

«А де ви були ці 14 років, що сталося», - поцікавився Сергій Притула.

Галина пояснила, що пішла з попереднього проекту через приниження від продюсера.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Мій викладач сказав, що шукають дівчину – оперну співачку в дует. Все так швидко закрутилося, одразу конкурс. І одразу друге місце, і слава, і камери, і інтерв’ю. Мені здавалося – вщипніть мене, щоб я прокинулася», - згадує вона.

Разом із тим, атмосфера за лаштунками змусила співачку пошкодувати про своє рішення.

«Але коли ми повернулися з Юрмали, складно все пішло. Місяць за місяцем, а ми співаємо лише ті твори, з якими були в Юрмалі. Продюсер (Олег Чорний) забирав все собі, в нас нічого не вкладав. У мене навіть 100 долларів не було в кишені… Він собі багато дозволяв, чого не прийнято дозволяти… Приниження були, що кому я потрібна. Це, напевно, була просто остання крапля. Зібрала речі і просто поїхала. Я захотіла присвятити себе сім’ї, дому, кастрюлям. Співаю – як хобі, бо четверо дітей – це не так просто. Але невже це все? Невже співати не буду? Богом даний талант не можна ховати вдома», - зізналася Галина.

Всупереч її бажанню повернутися до естради, судді двічі сказали їй «ні» після виступу – а це значить, що феєричного повернення на сцену не сталося.

Скрін, відео YouTube Галина Гаврилко
Скрін, відео YouTube Галина Гаврилко

Нагадаємо, Аліна Гросу злетіла як відьмочка - мітли не вистачає: "Я щаслива"

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу змусила Романа Полянського гарненько понервувати: "Будь щасливий"

Також портал Знай.uа писав, що Аліну Гросу переплутали з Алсу, але та не розгубилася і відповіла хітом Распутіної: "Добре збереглася"