Українська модель, підприємець і блогерша, 26-річна дружина "слуги народу" Миколи Тищенка, Алла Барановська продовжує дивувати своїх шанувальників. Цього разу дівчина похвалилася перед своїми підписниками унікальною зустріччю з дружиною посла ОАЕ в Україні. Про це стало відомо завдяки новій публікації Алли Барановської в мережі Instagram.

"Вчора на прийомі у посла ОАЕ Салема Ахмеда Аль-Каабі. Познайомилася з дивовижною і прекрасною людиною, дружиною посла Sheikha Al Kaabi. Давно я не отримувала такого задоволення від інтелектуального і духовного спілкування. Співпраця, культурний обмін, взаємини наших країн, сучасне мистецтво, живопис, соціальні проекти. Це не повний перелік тем, які ми піднімали. Впевнена, вчора у мене з'явився надійний і важливий союзник для суспільно - значущих проектів», - підписала вона знімок.

Скрін, Instagram Алла Барановська
Скрін, Instagram Алла Барановська

Читачі її сторінки із захопленням відреагували на новину, порівнявши Аллу з дружиною президента.

"Всі перші леді світу нервово закурили, дивлячись на Вас", " Алла, вам дуже личить бути першою леді країни!!! думки у Всесвіт", - пишуть вони.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Я захоплююся нашої першої леді", " Ой ні, мені добре там, де я зараз!",- відповіла на це дружина Тищенко.

Микола Тищенко і Алла Барановська з сином, instagram.com/allabonya
Микола Тищенко і Алла Барановська з сином, instagram.com/allabonya

Раніше повідомляли, на українських ринках тролять "слугу народу" Миколу Тищенка: м'ясо по двадцять гривень.

Як повідомляв Знай.uа, "Хата на депутата": українці запропонували експеримент-політики повинні жити на мінімалку 30 днів.

Знай.uа писав, Тищенко "купує" по 50: яловичина в Україні подорожчає до 400 грн за кілограм.