Відома американська співачка і актриса Леді Гага частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 50 мільйонів чоловік.

Зовсім скоро, 25 листопада 2021 року, в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра стрічки під назвою "Будинок Gucci" з виконавицею в головній ролі.

Леді Гага, instagram.com/ladygaga
Леді Гага, instagram.com/ladygaga

Як відомо, літературною основою сценарію картини стала книга "Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності" Сари Гей Форден.

"Будинок Gucci" сконцентрується на вбивстві Мауріціо Гуччі, що сталося більше 25 років тому, в 1995 році. І як виявилося, Леді Гага зімпровізувала в одній сцені, яка може стати легендарною ще до виходу фільму.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Леді Гага, Фото Instagram
Леді Гага, Фото Instagram

"В ім'я Батька, Сина і Будинку Гуччі було імпровізацією, як і багато іншого в цій сцені. На своєму шоу в Лас Вегасі, я співала серйозну композицію, як раптом хтось почав кричати "В ім'я Батька, Сина і Будинку Гуччі", - розповідає виконавиця.

На концерті дійсно чутно, як хтось кричить ці слова, а потім натовпом повторюють їх разом з Леді Гагою.

@govoritladygaga

Вот так вот импровизация может стать легендарным моментом даже до выхода фильма ✨ #ледигага #ladygaga

♬ original sound - Говорит Леди Гага

Нагадаємо, актори "Дому Гуччі" затьмарили своїм вбранням навіть тиждень моди: строгий Джаред Лето, Легі Гага у вечірній сукні і не тільки

Як повідомляв "Знай.ua", фільм "Будинок Гуччі" затьмарить "Матрицю"? Джаред Лето в ролі старого, брюнетка леді Гага, легендарний Аль Пачіно та інші несподіванки

Знай.ua писав, щаслива Леді Гага розім'яла губи перед важливою подією: "Занадто багато ботокса"