У вівторок, 16 листопада 2021 року, відбудеться чи не найголовніший матч в історії збірної України за останні роки.

Справа в тому, що наші футболісти вийдуть на фінальний поєдинок в рамках європейського відбору на Чемпіонат світу, який пройде в Катарі, в наступному році. Наш суперник - Боснія і Герцеговина. Ця команда вже ніяк не потрапляє на турнір, але може зіпсувати плани Олександра Петракова.

Збірна України, instagram.com/uafukraine
Збірна України, instagram.com/uafukraine

З'явилася інформація, що 14 числа, після ранкового заняття, гравці збірної України повернулися в готель, пообідали, зібрали валізи і збираються відлітати в Боснію і Герцеговину. Але на шляху в аеропорт тренер хоче завести команду в храм Господній, щоб звернутися з благословення до священнослужителів Михайлівського Золотоверхого монастиря.

Якщо Франція обіграє Фінляндію на виїзді, Україна може потрапити в стикові матчі, якщо переможе противника.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Збірна України, скріншот: YouTube
Збірна України, скріншот: YouTube

Або ж, сприятливою ситуацією буде, якщо Франція грає з Фінляндією внічию, а Україна обігрує Боснію і Герцеговину і виривається на друге місце за загальною різницею м'ячів і забитих голів.

"Перед кожною грою, перед кожною! Ми ходимо до церкви", "А може і на краще🙏", "В це місце обов'язково потрібно заїхати", "Це нікому не завадить", "Що в цьому поганого?", - пишуть користувачі в коментарях.

Таблиця групи D, скріншот: Google
Таблиця групи D, скріншот: Google

Нагадаємо, Україна зіграла внічию з Болгарією-1:1: голи Довбика і Ярмоленка не зарахували

Як повідомляв "Знай.ua", товариський матч Україна-Болгарія: стартовий склад команд і де дивитися поєдинок

Знай.ua писав, Андрій Шевченко похвалився сином-красенем, у свої 15-майже принц: дівчата, бережіться