Популярна українська співачка, зірка російського пісенного конкурсу "Голос.Дети" Світлана Лобода нещодавно давала інтерв'ю відомій телеведучій Маші Єфросиніній, де розповіла багато нового. Хрещена мама доньки Юлії Бойко "Юли" спеціально для Єфросиніної розкрилася і торкнулася, окрім усього іншого, теми виховання дітей.

У свою чергу юна блогерка з TikTok під ніком "tati_mockingbird" вирішила вирвати з контексту кілька зручних для себе фраз, щоб погратися в психолога і зібрати зайвих лайків від жінок типу "яжемать".

Про це стало відомо з невеликого ролика блогерки мережі TikTok з ніком Tati.

Публікація Tati, скріншот: TikTok
Публікація Tati, скріншот: TikTok

"Зараз буде навчальний посібник з того, як нав'язати дитині побільше комплексів і забезпечити їй необхідність у психологічній допомозі, коли вона виросте", - заявила тіктокерша.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Світлана Лобода, скріншот: YouTube
Світлана Лобода, скріншот: YouTube

Пізніше можна побачити і почути, як Світлана Лобода розповіла про заборони для своєї маленької доньки використання мобільного телефону і вихід до соціальних мереж. І тут тіктокерша полізла з порадами про нібито ізоляцію від однолітків, продовжуючи розповідати "жахіття" невлаштованості дитини в соціальному плані.

Однак варто нагадати, що доньці Світлани Лободи всього 10 років, і заборона на мобільний телефон і соціальні мережі є чисто законною підставою, так як в соціальних мережах можна реєструватися мінімум з 14 років.

Наші читачі знають багато всього про зірок, але не варто плутати реальність, з вигадками тих, хто хоче здобути невелику популярність в тіні дійсно відомих і талановитих людей.

Раніше повідомляли, Світлана Лобода повернулася в Україну і видала, що про неї говорять інші: "Не така жахлива...".

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода згадала голодне дитинство, сім'я жила за межею бідності: "Ані ляльок, ані одягу".

Знай.uа писав, Світлана Лобода скинула білу "шубку" і перетворилася на легендарну співачку Шер: Леді Гага позаздрить.