На початку 2000-х Авраам Руссо та Крістіна Орбакайте так правдоподібно грали у кохання у своїх кліпах та на концертах, що багатьом здавалося – артистів пов'язує роман. Через багато років, коли обидва виконавці вже створили сім'ї, співак зважився нарешті розповісти, які стосунки пов'язували його з дочкою Алли Пугачової.

На одному з телеканалів Руссо розповів про спільну роботу зі співачкою, він зазначив, що були зйомки кліпів і величезна кількість спільних концертів, чи не більше 100 – все це сприяло теплим дружнім стосункам. Співак зізнався, що ці відносини могли перетворитися на щось більше. За його словами, мати співачки почала переживати, що Крістіна народить від Руссо свою третю дитину. Про це співаку сказав його продюсер Йосип Пригожин.

Авраам Руссо, instagram.com/avraamrusso
Авраам Руссо, instagram.com/avraamrusso

Виконавець також визнав, що міг спокусити співачку, але не став робити цього.

«Якщо я був би поганою людиною в цьому плані, і хитрою, я б скористався моментом. Спокусити можна завжди», - сказав він.

Незважаючи на те, що близькі відносини були б вигідні і з погляду бізнесу, Авраам Руссо не став робити рішучих кроків і віддався на волю долі. В результаті після завершення тісної співпраці артисти залишилися друзями і підтримують такі стосунки досі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крістіна Орбакайте instagram.com/orbakaite_k
Крістіна Орбакайте instagram.com/orbakaite_k

Співак додав, що саме під час спільної роботи їм із Крістіною вдалося знайти свої другі половинки.

«У нас дуже цікаво вийшло, у 2004, коли ми гастролювали Америкою, у Майямі вона знайомиться зі своїм майбутнім чоловіком, ми прилітаємо до Нью-Йорка, у Нью-Йорку я знайомлюся з моєю майбутньою дружиною, цей тур одружив нас», - розповів Руссо.

Знай.ua нагадує: Крістіна Орбакайте показала свою маленьку копію: вся в Аллу Пугачову

Як раніше повідомляв Знай.ua: Донька Пугачової Орбакайте перетворилася на брюнетку і постаріла на 10 років: "Накинула...."

Також Знай.ua писав: Крістіна Орбакайте у золотій сукні запалила на вечірці у Миколи Баскова: "Така пластична"