Відома російська співачка і дочка 72-річної Алли Пугачової Крістіна Орбакайте поностальгувати за часом, коли її дочка Клавдія була зовсім маленькою.
Крістіна Орбакайте має багатомільйонну армію шанувальників, тому вона досить часто тішить їх новими фотографіями або ж цікавими подробицями з особистого і творчого життя в своєму Instagram, де за нею стежить 2.3 мільйона осіб.

Дочка Крістіни Орбакайте, скріншот з відео
Дочка Крістіни Орбакайте, скріншот з відео

На цей раз Крістіна Орбакайте вирішила поностальгувати за часом, коли її донечка була зовсім маленькою, саме тому вона поділилася з шанувальниками коротеньким відео з Клавдією. На архівному сімейному відео маленька Клавдія демонструє свої музичні нахили, вона вирішила пограти на своїй ніжці, як на балалайці. А тим часом мама підспівує донечці пісню "Два веселих гуся".

"Тут Клавочці 2 рочки)) Всім гарного настрою😍", - так Крістіна Орбакайте підписала опубліковане відео.

Дочка Крістіни Орбакайте, скріншот з відео
Дочка Крістіни Орбакайте, скріншот з відео

Користувачам мережі припало до душі відео з донечкою Крістіни Орбакайте, і вони почали залишати для неї компліменти.

"Чудова Клавочка!!❤️❤️❤️❤️", "Смішна 🔥", "Солоденька!", "Яка малятко класне, 2 рочки, чудова!😍 ", "Пампушка така 🙂 Зараз худенька стройняшка)))", "Пампушка👏", такі коментарі залишили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, що дочка Пугачової Крістіна Орбакайте похвалилася своїм чоловіком:"Ідеальна пара". З'явилася фотографія дочки Алли Пугачової зі своїм чоловіком.

Раніше "Знай.uа" писав, що Крістіна Орбакайте показала, як виглядає Алла Пугачова без фільтрів і макіяжу:"є шарм". Крістіна Орбакайте показала, як Алла Пугачова проводить вільний час

Також "Знай.uа" писав, у Галкіна вселився Жириновський, Орбакайте не пройшла повз: "молодець, дочка". Орбакайте привітала Галкіна з ювілеєм