Стало відомо, що Дмитро Каднай і його партнерка покинули проект "Танці з зірками". Зовсім трохи не вистачило для того, щоб стати півфіналістами.

Багато хто робив ставки, що в цьому році фінал проекту буде виключно чоловічим, адже саме чоловіки в цьому році фаворити як у експертів, так і у глядачів.

Але, в підсумку, вийшло все зовсім інакше. Цієї неділі чотири пари, що залишилися танцювали відразу по два танці. Перший був у парі з одним з членів журі, а другий на вибір по голосуванню глядачів.

Турнірну таблицю в цей вечір очолили Артур Логай і Анна Кареліна, а ось аутсайдерами стали Ольга Харлан і Дмитро Дікусар. Але, незважаючи на все це, шоу покинув Дмитро Каднай і Аліна Лі, всього за один крок до фіналу.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Телеведучими на балконі були Маша Єфросиніна і Володимир Дантес. Дружина останнього, Надія Дорофєєва, також взяла участь у цьому випуску, і заспівала одну зі своїх нових композицій, чим розкріпачила зал.

Танцювали, до слова, учасники під пісні Дмитра Монатіка.

"Це була історія довжиною в життя — - сказав, прощаючись Дмитро. - Спасибі всій творчій команді! Вдячний Аліні, ні з ким би у мене не вийшла така "подорож".

Його партнерка в кінці навіть розплакалася, так як не змогла стримати емоцій.

Наступний ефір відбудеться в неділю, 21 листопада, і це буде півфінал. До кінця місяця стане відомий переможець, і хто це буде - ніхто точно передбачити не може, так як залишилися найсильніші.

Нагадаємо, що Melovin і Зарицька вже вилетіли, хто наступний? Українці назвали чотирьох фаворитів на "Танцях з зірками"

Раніше повідомлялося, що українці вирішили долю фіналу "Танці з зірками", фаворитів всього два

Знай.ua писав, ведуча "Танців з зірками"Іванна Онофрійчук вийшла заміж за казахського мільйонера