Відомий азербайджанець, Російський стиліст і експерт моди Владислав Лісовець вирішив згадати про останні дні своєї подруги Жанни Фріске. Як вони пройшли, і який він її запам'ятав перед загибеллю.

Про все це чоловік повідав в інтерв'ю колишній дружині Федора Бондарчука - Світлані. У жінки з'явився свій YouTube проект, який називається "Свiтлана навколо світу".

Владислав Лісовець згадав про свою дружбу зі співачкою, і розповів про її останні дні життя.

Жанна Фріске, фото з вільних джерел
Жанна Фріске, фото з вільних джерел

"У нас були трепетні стосунки, вона для мене перш за все друг, людина і потім тільки клієнт. Я буду все життя їй вдячний за таку силу. Вона неймовірна. Ми сміялися, іржали. Клієнти та адміністратори дивилися на нас здивовано, знаючи діагноз і розуміючи все" - почав розповідь чоловік.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Жанна Фріске і Владислав Лісовець, фото: вільне джерело
Жанна Фріске і Владислав Лісовець, фото: вільне джерело

Стиліст також підкреслив, що співачка мала сильний чоловічий характер, і одного разу прийшла до нього в салон, коли вже була в досить важкому стані, але все одно трималася, і навіть жартувала.

Тоді вони бачилися в останній раз, і після цього підтримували зв'язок тільки по телефону. Влад Лісовець до останнього вірив, що вона зможе побороти цю хворобу, але, через 2 місяці зв'язок припинився, і йому близькі повідомили, що стало тільки гірше, Жанна впала в кому, і потрібно готуватися до гіршого результату.

Жанна Фріске, фото: Instagram
Жанна Фріске, фото: Instagram

Незважаючи на власні проблеми співачка завжди була готова підтримати і допомогти іншим.

"Я дуже їй вдячний. Знаєш за що? За таку любов до життя! А дзвонити мені, коли у мене була депресія? Ця історія залишиться зі мною на все життя. Це просто кіно. Їду в машині, по склу стікає бруд, все таке сумне і мерзенне. Раптом дзвонить телефон, знімаю трубку, а там Жанна: "Владичка, на вулиці така погода жахлива. Тобі, напевно, дуже погано? Не сумуй, тобі це так не йде. Будь ласка, все Буде Добре". Чорт, як це можливо? Розуміти, що ти вмираєш, і підтримувати іншу людину! Вона бачила, що у мене депресія, у мене в особистому житті тоді була страшна проблема. Це геніально! Боже, спасибі, що навколо мене були і є такі люди!"- підсумував стиліст.

Нагадаємо, що сестра загиблої Жанни Фріске написала зворушливе послання її синові

Раніше повідомлялося, що Жанну Фріске добила не важка хвороба, спливли нові подробиці про смерть зірки "блискучих"

Також, що сталося з сином Жанни Фріске і чому Дмитро Шепелєв довго його ховав