Християнська секта, була названа "найнебезпечнішим культом Китаю", і її членів звинувачували в жорстоких нападах, викраденнях і вбивствах невіруючих.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Християни всього світу з нетерпінням чекають повернення Ісуса Христа - за винятком однієї підсекти, члени якої вірять, що він вже повернувся на Землю у вигляді китаянки середніх років.

"Східна блискавка", також відома як Церква Всемогутнього Бога, була заснована в Китаї в 1991 році і налічує від трьох до чотирьох мільйонів членів.

Їх ключова віра полягає в тому, що Ісус був перевтілений в китаянку, відому, як Ян Сянбінь, також відома як Ден. Вона також є дівчиною засновника секти Чжао Вейшаня.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Офіційна історія походження церкви говорить: "У 1991 році сестра в церкві отримала слово від Святого Духа і засвідчила «Ім'я Бога» і «прибуття Бога». Всі були схвильовані, але не розуміли, що відбувається. Потім Христос почав говорити. Люди проходили повз і відчували, що це слова Святого Духа, і, звичайно ж, від Бога».

Чоловік
Чоловік

Місцеві ЗМІ затаврували цю групу як "найнебезпечніший культ Китаю", а комуністичний уряд офіційно заборонив її в 1995 році як злий культ.

Але чи дійсно "Східна блискавка" - небезпечний культ, або його члени просто жертви переслідувань з боку китайської держави?

Християнство сьогодні поговорило з університетськими вченими, які витратили роки на вивчення та інтерв'ювання членів церкви, а потім заявили, що група використовує насильство, примус та залякування для вербування та утримання своєї громади.

Вони сказали, що людей змусили кинути свої сім'ї і речі, і що ця група особливо полює на одиноких жінок і членів «домашніх церков», які представляють собою незаконні групи зборів з приблизно 25 чоловік, виявлені по всьому Китаю.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українцям розповіли, які симптоми говорять про розвиток тромбозу.