Відомий український виконавець Павло Зібров частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 85 тисяч осіб.

Зараз чоловік здивував всю свою аудиторію з дебютом в тій ролі, якої від нього взагалі ніхто не очікував. Артист вперше в житті взяв інтерв'ю і розповів, що пов'язане воно з сімейним лікарем Димитрієвською Дариною.

Фото зі сторінки Павла Зіброва
Фото зі сторінки Павла Зіброва

"Я в ролі інтерв'юера!️ ️За підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду "Відродження" разом з @inscience.io і сімейним лікарем Дариною Димитрієвським ми готуємо щось дуже круте - з турботою про ваше здоров'я і здоров'я ваших близьких, людей старшого покоління. Це був дуже цікавий досвід! Що з цього вийшло, вже скоро можна побачити в мережі!", - пише Павло Зібров у публікації.

Після цього він побажав українцям бути здоровими. Але ж зараз досить важкі часи через пандемію коронавірусу (COVID-19) і потрібно боротися за свої життя.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Анна Трінчер і Павло Зібров
Анна Трінчер і Павло Зібров

"Вітаю з новим амплуа!👏", "О, це буде точно щось надзвичайно круте, і я впевнена. Чекаю з нетерпінням!", "Павло! Від вашої щирості і пісень стає на душі тепліше... Будьте здорові і щасливі", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, пічка, вишиті подушки і солом'яні тапочки: Павло Зібров у вишиванці згадав батьківську хату

Як повідомляв "Знай.ua", Павло Зібров показав дорослу красуню-доньку, але фанати засумнівалися: "Вусики у спадок не передаються?"

Знай.ua писав, Павло Зібров розповів про подвійне побачення зі своєю дружиною Мариною: привела з собою подружку