Популярна українська телеведуча, блогер і благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відкритість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить 1,5 мільйона чоловік.

Маша Єфросиніна розмістила серію шикарних фотографій з останнього випуску шоу "Танці з зірками". Як відомо, артистку вже не вперше запрошують на проект в ролі ведучої зоряного балкона, але цього разу до неї приєднався відомий співак Володимир Дантес, який також є чоловіком Наді Дорофєєвої.

У підписі до фото телеведуча вирішила дізнатися у фанатів шоу, чому іноді вони так несправедливо голосують за долю учасника і що ними рухає в такий відповідальний момент. Маша навіть згадала свою участь на паркеті і те, як з нею обійшлися глядачі в той час. Тоді їй здавалося, що вона станцювала ідеально, але голосів було недостатньо для її перемоги.

Дантес і Єфросиніна обмінялися в коментарях під публікацією приємними компліментами і словами підтримки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/mashaefrosinina/
Скріншот з коментарів, instagram.com/mashaefrosinina/

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна розповіла, що довелося пережити на "Лізі сміху": "Це можливість перевірити себе"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес задивився на попку Маші Єфросиніної потай від Наді Дорофєєвої: "У нас все класно"

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна в червоному збудила чоловіків і "закохалася" в саму себе