Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує своїх шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч осіб.

Як відомо, у Вови Дантеса є близький друг Олексій Дурнєв, який знайомий великій аудиторії завдяки своїм авторським гумористичним проектам на Youtube. Раніше артист вже з'являвся у нього в роликах і багатьом фанатам сподобалася така колаборація, тому він відразу погодився на пропозицію Дурнєва знятися в новому форматі під назвою "Пожежа".

У своїх Insta Stories Вова показав цікавий момент зі зйомок нового випуску, в якому також взяла участь українська зірка Playboy Даша Астаф'єва. У кадрі модель розповідає про те, що чоловіки змусили її гарненько насміятися, і виглядає вона при цьому досить грайливо і кокетливо.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що Вова Дантес зізнався, як "розважався" у 18 років - Наді Дорофєєвій дістався розбійник: "Заборонений плід солодкий"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес втік до буйволів, поки Дорофєєва в лікарні: "Рай"

Також портал Знай.uа писав, що Дантес викрив Надю Дорофєєву в обмані після того, як вона розсунула ноги: "Довго шукав..."