Колишня дружина відомого українського виконавця Михайла Хома (Дзідзьо), співачка Slavia частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 20 тисяч осіб.

В останніх Stories дівчина показала, як прийшла в клініку, щоб пройти невелику процедуру.

Slavia, instagram.com/slavia_official
Slavia, instagram.com/slavia_official

Як повідомила експерт, за сумісництвом, її сестра - в ході процедури повинні бути видалені пігментації на фотоакустичному лазері. Жінка підкреслила, що цей апарат єдиний в Україні, і знаходиться у них.

"Друзі, всім привіт. Я прийшла на б'юті-процедурку в клініку до своєї сестрички. Приспусти маску, покажи своє личко прекрасне. Моя гордість. Не встигла виставити Stories, як мої підписники чоловічого роду почали тестувати, але нам, дівчатам, видніше. Не переживайте, все натуральне. Ми прибрали пігментні плями. Пам'ятайте про сонцезахисний крем", - розповіла Slavia.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Остання публікація в профілі була виставлена два дні тому. Slavia розповіла, що з нею вийшло інтерв'ю, в ході якого вона поговорила на різні теми і торкнулася досвіду 20-річних відносин.

Нагадаємо, Дзідзьо влаштував Олі Поляковій "букетний" період, навіть халат знайшов: "Люблю тебе..."

Як повідомляв "Знай.ua", Slavia пустилася у веселощі після розлучення з Дзідзьо: "Як тобі такий космос?"

Знай.ua писав, Дзідзьо знайшов собі "ідеальну" наречену після розлучення зі Slavia: "Шкарпетки, бікіні... вона заміж хоче"