Відомий астролог і нумеролог Розалія Романова не відступила від традицій і розповіла українцям, чого можна очікувати від нового тижня і який день стане найсприятливішим для вирішення важливих питань у своїй долі.

Розалія розповіла про це детально в ефірі програми "Твій день".

Коридор затемнень (час між затемненнями) вже на нас впливає. Насправді, місячне затемнення відбудеться тільки в п'ятницю, і це буде початком коридору затемнень, але його вплив вже відчувається. Нам потрібно бути спокійніше, уважніше до інших і найближчі дні цьому сприятимуть.

Розалія Романова, скріншот: YouTube
Розалія Романова, скріншот: YouTube

Символ 12-х місячної доби - відкрите серце. Треба йти назустріч всім проханням, які до вас спрямовано. Дія цього місячного дня буде до вечора вівторка. Потім в силу вступає змія, кусає себе за хвіст. Це кармічний день, коли насправді не потрібно себе кусати, а потрібно робити щось не так, як раніше, виправляти свої помилки. Його вплив буде до кінця світлового дня середи.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Місячне затемнення, скріншот: YouTube
Місячне затемнення, скріншот: YouTube

Наступна місячна доба-з вечора середи і весь четвер - Труба. Найкращий день цього тижня. У цей день можна проявляти сміливість, здобути перемогу. Для Вас грають трембіти. Це день, коли неможливе стає можливим.

Важливо нагадати нашим читачам, що місячне затемнення-це затемнення, яке настає, коли Місяць входить в конус тіні від Землі.

Під час затемнення (навіть повного) місяць не зникає повністю, А стає темно-червоною, через що її іноді називають "кривавої" Місяцем. Це пояснюється тим, що Місяць навіть у фазі повного затемнення продовжує висвітлюватися.

З давніх часів люди боялися астрономічних явищ і в першу чергу місячних затемнень, коли у Місяця гарний червонуватий відтінок, приписуючи їм різні катаклізми і проблеми.

Раніше повідомляли, "Холостячка" Злата Огнєвіч пояснила, що робити на першому побаченні з чоловіком: "Дратує...".

Як повідомляв Знай.uа, астролог Влад Росс розповів, що у людей буде зі здоров'ям в листопаді 2021 року.

Знай.uа писав, цифра три - це вміння слухати і чути, - астролог Розалія Романова.