Джиммі Фізерстоун, 22 роки, був ув'язнений на вісім тижнів за невиконання наказу громади та неприйнятну розмову з менеджером.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Чоловік, відомий як "Кен Долл", був шокований після того, як його засудили до тюремного ув'язнення.

Джиммі Фізерстоун з Халла тепер проведе час за гратами за невиконання судових постанов після того, як з'явився на слухання з покупкою у H&M.

Як повідомляє Hull Live, починаюча телезірка постала сьогодні перед магістратським судом Халла за звинуваченням у недотриманні вимог громадського порядку .

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хлопець-лялька
Хлопець-лялька

Сьогодні він з'явився в суді в гірчично-твідовому піджаку з коричневою шкіряною обробкою, в рваних синіх джинсах, червоних туфлях і червоних водійських рукавичках.

Суд почув, що Фізерстон неодноразово порушував свій громадський порядок.

Служба визнала чотири причини його відсутності законними, але було ще п'ять випадків, коли у нього не було прийнятної причини його відсутності.

У Фезерстоуна залишалося ще 20 днів незавершених реабілітаційних робіт.

Хлопець-лялька
Хлопець-лялька

Суд також почув, як він розмовляв з призначеним менеджером неприйнятним чином після допиту у зв'язку з його останньою відсутністю.

Виступаючи за Джиммі, адвокат сказав: "Він має намір продовжити кар'єру на реаліті-шоу і каже, що він буде в змозі заплатити фінансовий штраф, якщо суд вважатиме, що цього буде достатньо. Він абсолютно наляканий перспективою тюремного ув'язнення і вважає, що його зовнішній вигляд зробить його вразливим, поки він перебуває під вартою. Він сказав мені, що він став жертвою публічних нападів у центрі Халла та його околицях тільки через те, що він виглядає як не зовсім стандартно".

Хлопець-лялька
Хлопець-лялька

За повідомленнями, Фезерстоун був в шоці, коли його відвезли під варту.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Біллі Айліш показала голі груди перед дзеркалом.