Американська співачка Біллі Айліш, яка стала справжньою іконою стилю для багатьох шанувальників, порадувала своїх фанатів відвертим знімком в соціальній мережі Instagram.

На знімку 19-річна Біллі Айліш позує, повернувшись до дзеркала. Її груди майже повністю оголені, і її прикриває тільки край фото.

Дівчина задумливо дивиться в дзеркало, напівприкривши очі. На другому знімку-флакони парфумів, які виконані у формі бюста виконавиці.

Скрін, Instagram Біллі Айліш
Скрін, Instagram Біллі Айліш

«Is she yours yet? (Вона ще твоя?)",- підписала знімок мегазірка.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Аге u talking abt the perfume or you?? (ти про духів говориш або про тебе ??)", - цікавляться шанувальники.

Багато поскаржилися, що не можуть купити парфум в своїй країні, а інші просять, щоб разом з духами їм прислали і сами модель.

Скрін, Instagram Біллі Айліш
Скрін, Instagram Біллі Айліш

"no cuz i'm not in the US (ні, тому що я не в США)", " does the perfume come with the model? (чи йде парфум з моделлю?) ",» Be mine (Будь моєю)«, " yes you are mine! (Так, Ти моя!)», - пишуть фанати Біллі Айлиш.