Керрі Морган впав у психотичну лють від жарту, яку його батько розповів на весільному прийомі і помер, коли родичі намагалися перешкодити йому напасти на батька.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік помер після того, як друзі спробували його «заспокоїти» на п'яному весільному прийомі, повідомили в розслідуванні.

40-річний чоловік впав у психотичну лють через невинний жарт, розказаний його батьком, і родичі утримували його.

Відеозапис інциденту з камер відеоспостереження показав очну ставку між Керрі і його батьком Мелвіном Морганом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Старший коронер Керолайн Сондерс запитала Кельвіна, чи втрутився він, бо хотів захистити свого батька, Кельвін відповів: "Звичайно".

Сондерс продовжував: "Схоже, ви тримаєте руки на шиї Керрі або біля нього, вірно? Ви пам'ятаєте, як ваші руки були на його шиї?"

Фото Керрі
Фото Керрі

Кельвін сказав, що не чинив ніякого тиску на шию свого брата. Він додав, що в цьому не було необхідності, тому що він міг стримувати Керрі, не роблячи цього.

На питання, чи свідомо він повалив Керрі на землю, Кельвін відповів: "Так, він висотою 6 футів 4 дюйма, і ніхто не зупиняє його в повній психотичній люті".

Поліцію викликали о 23:46, і Кельвін спочатку сказав поліції, що він задушив свого брата.

Пізніше, коли його запитали про цю заяву, він сказав: "Це був поганий вибір слів. Це був єдиний спосіб, яким я міг швидко і лаконічно описати ситуацію. Я не задушив його"

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Брітні Спірс зачарувала публіку у весільній сукні.