Відома українська блогерка та переможниця романтичного шоу "Холостяк" Даша Квіткова похизувалася своєю розкішною фігурою у купальнику.

Даша Квіткова, яка влітку вперше стала мамою, має чимало шанувальників та активно веде свій блог в Instagram, тому щодня ділиться на мільйонну аудиторію новими фото, відео чи просто подробицями зі свого життя чи життя маленького сина Льва.
Зараз Даша Квіткова разом зі своїм чоловіком телеведучим Микитою Добриніним та маленьким сином Левом перебувають на відпочинку. Саме тому зірка соцмереж вирішила поділитися новою фотографією з теплих країв.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

Даша Квіткова на фото позує сидячи на білосніжному диванчику, одну ніжку витягнувши вперед, а іншу зігнула в коліні. Дівчина одягла білий купальник у квіточку, який вдало підкреслив її струнку фігуру.
Навіть чоловік Даші Квіткової не стримався та прокоментував фотографію коханої дружини.

"Ауууф🔥", - написав Микита Добринін.

Користувачі мережі також прийнялися залишати десятки компліментів для дівчини у коментарях під новим фото.

"Мій улюблений готель і така красива дівчинка❤️", "Так чудово, коли з такою погодою у Києві у Вас пляжний настрій ❤️ У багатьох осіння депресія ❤️🔥", "Мені здається, що після пологів стала ще красивіша і жіночніша 😍розумничка", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Микита Добринін притиснув до грудей найцінніше, що у нього є: і мова не про Дашу Квіткову

Раніше Знай писав, Даша Квіткова і Микита Добринін вперше почули сміх свого малюка, емоцій стримати неможливо: "На пам'ять про головне"

Також Знай повідомляв, Даша Квіткова заговорила про свободу у стосунках з Микитою Добриніним: "Не намагайтеся втримати..."