Відома співачка і заслужена артистка України Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. У дівчини змінилися пріоритети - тепер вона займається вихованням трьох дітей і активно веде аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 100 тисяч шанувальників.

Тепер сторінка Анастасії в соцмережі більше схожа на "блог молодої мами", ніж на аккаунт успішної співачки української естради. Дівчина часто ділиться новинами з щасливих материнських буднів, час яких займає лише виховання і догляд за маленькими дітьми.

Приходько з дітьми, фото з Instagram
Приходько з дітьми, фото з Instagram

Останнім часом Приходько приємно дивує своїх численних фанатів. Артистка вирішила згадати минуле і взялася за зйомки кліпу для своєї нової пісні, яка буде називатися "Подруга". Як повідомила Анастасія журналістам, ідея для нового треку у неї виникла через особисті спогади. Виявилося, що дівчина не один раз рятувала своїх подруг від всім відомих і хворобливих наслідків від "розставання з хлопцями".

Відомо, що кліп Приходько вирішила знімати у себе вдома, і запросила в якості акторів своїх друзів-блогерів Олену Філонову і Олега Машуковського.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Хочу веселитися 😅", - процитувала Настя свої слова на початку відеоролика.

Нагадаємо, що багатодітна мама Анастасія Приходько забула про сумніви після третіх пологів: "Дуже переживаю"

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько і Світлана Тарабарова пояснили, чому кинули велике місто і поїхали: "Подвійні витрати"

Також портал Знай.uа писав, що багатодітна мати Настя Приходько відреагувала на хейт через її вагітність: "Після цієї фрази полетить..."