У Росії померла Христина Асмаловська - актриса і телеведуча. Про це повідомила її подруга і колега Тетяна Черняєва на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, причиною смерті 41-річної телеведучої, яка найбільш відома завдяки участі в дитячій програмі «АБВГДейка» і «Танцях з зірками», стала коронавірусна інфекція.

За словами Черняєвої, Христина так і не зробила щеплення.

"Сім років вона була вчителькою в нашій телевізійній школі клоунів. Її любило кілька поколінь маленьких телеглядачів, довіряли її авторитету, такту, доброті. Світла пам'ять світлій людині. У неї діагностували COVID-19, Христина не прищеплювалася», - написала Черняєва.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Христина Асмаловская була майстром спорту міжнародного класу зі спортивних бальних танців і триразовою чемпіонкаой Росії серед професіоналів. На паркеті "Танців з зірками" її партнером був актор Марат Башаров.

У кіноіндустрії Христина встигла зіграти в серіалах "Ад'ютанти любові" і "Моя прекрасна няня".