Українська фехтувальниця Ольга Харлан поділилася враженнями від виконання танго на паркеті проекту "Танці з зірками" відразу з двома партнерами – з Максимом Чмерковським і Дмитром Дікусаром.

Відповідний пост вона розмістила в соцмережі Instagram, де за нею стежить вже майже 33 тисячі чоловік.

"Про таке тріо можна тільки мріяти... спасибі @maksimc і @dikusar_dmitriy за це прекрасної аргентинське танго, це велика честь бути з вами на паркеті! Я прям сама собі заздрю. Дякую @kolyadenkolena за цю постановку і за те, що саме ми стали її виконавцями! Ти надихаєш, спасибі @sergiy_shuliko за нереально красиву хореографію і за можливість попрацювати з тобою", - зазначила Харлан.

Скрін, Instagram Харлан
Скрін, Instagram Харлан

Онап також подякувала за чудовий музичний супровід номера.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Під хіт @monatik_official у виконанні @laud_vk ... немає слів, хочеться просто насолоджуватися цим моментом. Ми в півфіналі... боротьба триває! ми готуємо для вас нові сюрпризи! У воски буде гармата-бомба-ракета!", - пообіцяла вона в підписі до серії знімків.

Скрін, Instagram Харлан
Скрін, Instagram Харлан

"Це було шикарно, тільки перемоги, голосую за вас" «" це кращий ваш танець, було дуже круто, дуже класно, що ви в фіналі, і він не буде чоловічим», «ви дуже гармонійно виглядаєте з Максимом в парі. Танець набуває більше емоцій, енергії», - захоплюються в коментарях шанувальники спортсменки.

Скрін, Instagram Харлан
Скрін, Instagram Харлан

Скрін, Instagram Харлан
Скрін, Instagram Харлан

Нагадаємо, Дан Балан "підробляв тамадою" на весіллі ведучої "Танців з зірками" Іванни Онуфрійчук

Як повідомляв " Знай.ua", розповніла Настя Каменських влаштувала "Танці з зірками" у себе вдома, українці не оцінили: "старечі замашки"

Знай.ua писав, ведуча "Танців з зірками" Іванна Онофрійчук вийшла заміж за казахського мільйонера: цієї розкоші позаздрить сама королева