Стало відомо про те, що популярна американська співачка справила нужду на концерті прямо на фаната. Громадськість не оцінила такого "жарту", і довелося вибачатися.

Учасниця американського проекту "Голос", а також солістка колективу Brass Against Софія Уриста під час концерту помочилася на фаната, прямо йому на обличчя. При цьому, самого шанувальника це лише розохотило, і йому сподобалося.

Сталося це під час рок-фестивалю Welcome to Rockville, який пройшов у Флориді. Вокалістка співала пісню Wake Up групи Rage Against the Machine, і в якийсь момент їй різко захотілося в туалет.

Вона покликала шанувальника із залу, і поклала хлопця на спину. Після цього Софія стягнула з себе штани, і почала мочитися йому на обличчя.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вибачення групи, фото: Facebook
Вибачення групи, фото: Facebook

Звичайно ж, це не залишилося непоміченим, адже у всіх з собою були телефони, і ролики швидко почали поширюватися по інтернету.

Після того, як вона випорожнилася, шанувальник почав радісно стрибати по сцені і розмахувати руками.

Ролик став вірусним, і кожен бажаючий міг залишати коментар, що він думає з цього приводу, але, частина людей порахували це забавним.

Самій Софії зараз не дуже весело, адже вона піддалася критиці за цей вчинок, за що і довелося пізніше вибачатися. Вона виправдала його тим, що"захопилася". Також у Brass Against пообіцяли, що такого більше не повториться.

Нагадаємо, що Леді Гага впала зі сцени на власному концерті, фанати не стримують сліз

Раніше повідомляли, що Земфіра" облажалася " під час концерту, Ксенія Собчак приспіла вчасно

Також, Настя Каменських вдарила свою танцівницю перед натовпом глядачів