18-річний Ліам Бейлі, 16-річний Гаррі Махер і 17-річний Ліам О'брайен спостерігали, як Скотт Андертон потонув після жорстокого нападу. Пізніше вони повернулися на місце події, щоб зняти відео про «останнє лиходійство».

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Три збочених підлітка заманили вразливого чоловіка до каналу, а потім вдарили його ножем і зіштовхнули в воду, перш ніж вони побачили, як він тоне.

33-річний Скотт Андертон з Лі, Великий Манчестер, був знайдений безжизненно плаваючим в каналі в Ліверпуль після жорстокого нападу.

Скотт Андерсон
Скотт Андерсон

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Підлітки були засуджені після того, як розтин показав, що їх жертва отримала 35 окремих гострих поранень, в тому числі колотих, які були виявлені від голови до гомілок.

Підліток-вбивця
Підліток-вбивця

Суд Manchester Crown Court почув, що причиною його смерті стало кілька травм, нанесених гострими і тупими предметами в голову і смертельним утопленням.

Повідомлялося, що Андертон мав "трагічне нещастя" зіткнутися з обвинуваченими незабаром після того, як його помітили по системі відеоспостереження, проходячи через центр міста Лі близько 4 години ранку.

Підліток-вбивця
Підліток-вбивця

Бейлі визнав себе винним у вбивстві, в той час як Махер був визнаний винним судом присяжних за тим же звинуваченням, а О'брайен був визнаний винним у ненавмисному вбивстві.

Андертон вважався вразливим, і на відеозаписі можна було помітити, що він гуляє з поліетиленовим пакетом, в капелюсі з хитною головкою і йде тільки в одному взутті.

Підліток-вбивця
Підліток-вбивця

Після обшуку в їхніх телефонах було виявлено, що Бейлі і О'брайен повернулися на місце пізніше того ж ранку і знімали місце події, де були поліцейські.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", чоловік написав книгу про те, як мав інтим з дельфіном.