Відома українська акторка, 31-річна зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко продовжує дивувати своїх фанатів і друзів яскравими кадрами й підтягнутими формами. Цього разу, після того, як похизувалася 33-х градусною спекою на відпочинку біля узбережжя Червоного моря Наталка вирішила покрутити п'ятою точкою на камеру.

Справа в тому, що таку фотосесію влаштував Наталці її чоловік, а коментатори заявили, що це "офігенно, коли чоловік вміє фоткати".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталки Денисенко в мережі Instagram.

"Як сказав @andreyfedinchik - фотки для поліпшення активності, з відблисками води на персику. Навіть відео в каруселі. Як вам?", - запитує Наталка у своїх підписників і друзів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Наталка Денисенко, фото: Instagram
Наталка Денисенко, фото: Instagram

Акторка опублікувала кілька знімків, на яких можна побачити, як вона позує зайшовши по самі сідниці в воду в білому купальнику. Також видно, що вдалося зробити і відео в сповільненій зйомці. На знімок одним з перших звернув увагу колега Наталки по серіалу "Кріпосна" Тарас Цибмалюк і попросив Наталку привезти йому "ракушку".

Коментар Тараса Цимбалюка, скріншот: Instagram
Коментар Тараса Цимбалюка, скріншот: Instagram

Ось, що пишуть шанувальники Наталці: "Це офігітельно, коли чоловік вміє класно фоткати", "Ви така красива ТТТ щоб Вам не наврочити.", "Просто сонце скрізь", "Яка ж ти красива".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Наталка Денисенко зізналася в інтимних моментах з Андрієм Фединчиком в "Кріпосній": "Тіло мене видавало...".

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко скинула весь одяг, залишившись в тоненьких трусиках: "Спекотно стало в листопаді".

Знай.uа писав, пічка, вишиті подушки та солом'яні капці: Павло Зібров у вишиванці згадав батьківську хату.