Відомий український актор, один з найталановитіших гумористів студії "Кварталу-95" і шоу "Розсміши коміка" Євген Кошовий рідко балує відданих шанувальників новими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,3 мільйона чоловік.

На офіційній сторінці "Кварталу-95" розмістили зворушливе фото юного і усміхненого Євгена Кошового, з часів його творчої діяльності і студентства в місті Луганську. Знімок приурочили до Міжнародного молодіжного свята - Дня студента, яке щорічно відзначається 17 листопада.

"З Міжнародним Днем студентів!🍻Це неймовірний період в житті кожної людини, який може кардинально змінити майбутнє!Молодий @evgenii.koshevoi на фото ще не знає, як сильно події студентства вплинуть на все його життя" - написали в публікації.

Користувачі соцмережі активно прокоментували публікацію і відзначили, що молодість Євгену Кошовому явно до лиця. Шанувальники охоче згадали яскраві номери гумориста, а деякі і зовсім не впізнали його на знімку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/kvartal95official/
Скріншот з коментарів, instagram.com/kvartal95official/

Скріншот з коментарів, instagram.com/kvartal95official/
Скріншот з коментарів, instagram.com/kvartal95official/

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий знайшов собі "заміну" в "Квартал 95": Зеленський би оцінив

Нагадаємо, що Євген Кошовий з "Квартал 95" показав, що робить ночами із заміжньою Сніжаною Бабкіною

Як повідомляв Знай.uа, Євген Кошовий з "Кварталу 95" знайшов брата-близнюка в Потапі: ось що обожнює Настя Каменських