Українка, яка отримала свою популярність завдяки незвичайній зовнішності, а також схожості з лялькою Барбі, Валерія Лук'янова вирішила провести роботу над помилками.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина робить кілька публікацій, в яких розповідає про незвичайні речі, які існують в світі, або ж просто показує себе.

На думку Валерії Лук'янової ми всі зараз увійшли в таку реальність, що якщо Аватар працює коректно, то потрібно старанно працювати протягом усього дня, не відпочиваючи абсолютно, ні на хвилину. Тоді і почуття втоми не настає.

"Зараз взагалі не можна ні відпочивати, ні розслаблятися. Просто не той час. Я і раніше цю справу не любила, а зараз це і зовсім, суворо заборонено, якщо хочеш вижити в нинішніх реаліях, треба працювати і пильнувати . Вчитися і осягати" - пише Одеська Барбі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Півроку тому у дівчини сталася сильна криза, і у неї не було часу зовсім. Всьому виною те, що вона повільно, але впевнено втрачала усвідомленість, і винна була в цьому сама. Через деякий час свої помилки дівчина усвідомила і почала їх вирішувати.

"Навіть тимчасово довелося не ходити в масонство, так як я просто на той момент нічого не встигала. А масонство вимагає багато часу і уваги. Це зайнятість. Але за цей час я навчилася грамотно розподіляти увагу, фокусуватися, і тепер я знайшла час для важливої частини мого життя, в яку увійшла з новою силою , усвідомленістю і цінністю" - продовжила розповідь Валерія Лук'янова. Тепер вона почала цінувати масонську енергію і духовний інститут ще більше.

Нагадаємо, що Одеська Барбі продовжує епатувати зовнішністю ляльки, з кожним разом все складніше відрізнити

Раніше повідомлялося, що продесська Барбі Валерія Лук'янова розкрила, як нами керують за допомогою снів

Також, дівчина перетворила себе на ляльку Барбі - за $150 тисяч переробила все тіло від чола до ребер