Одна з найкрасивіших зірок Голлівуду, 47-річна Пенелопа Крус, знялася в новій модній фотосесії для глянцевого журналу. Актриса поділилася чуттєвістю і ніжними образами в соцмережі Instagram, де за життям красуні стежать понад 5,7 мільйонів читачів.

«THANK YOU @variety!!! What an honor! # madresparalelas (спасибі @variety !!! Яка честь! # madresparalelas)", - підписала вона серію з декількох знімків.

На першому знімку Пенелопа постала в білій сукні, притулившись до стіни. Її зазвичай чорне волосся пофарбовані в більш світлий, горіхово-русявий відтінок.

Скрін, Instagram Крус
Скрін, Instagram Крус

На другому фото актриса в короткому чорному сарафані і колготках-сіточці стоїть біля відкритого вікна.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скрін, Instagram Крус
Скрін, Instagram Крус

На третьому позує в смарагдово-зеленій вечірній сукні з довгим шлейфом.

Скрін, Instagram Крус
Скрін, Instagram Крус

"Que bellísima eres (як ти прекрасна)», "la película que hicieron juntos es bellísima!!! (фільм, який вони зробили разом, прекрасний!!!)», «It was our honor! (Це була наша честь!) ", "beautiful interview and a amazing photoshoot (красиве інтерв'ю і приголомшлива фотосесія)», - захоплюються її шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, Кім Кардашьян опинилася в списку найзаможніших людей планети The World's Billionaires за версією видання Forbes.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кортні Кардашьян почала зустрічатися з відв'язним рокером з Blink-182, вже познайомила з мамою.

Також портал Знай.uа писав, як сестричка Кардашьян Кайлі Дженнер зганьбилася фотошопом.