33-річна Рейчел Холден сказала, що вона і троє її дітей у віці п'яти місяців, шести і восьми років «займалися своїми справами» в Рок-Феррі, Віррал, коли випадкова жінка прийшла в лють через них.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "Daily Star"

За словами мамы, випадкова жінка підскочила і почала лихослівну тираду проти молодої сім'ї, перш ніж вона стала агресивною.

Рейчел розповіла, що вона і її діти чекали автобуса, який відвезе їх в ігровий центр поблизу, коли жінка відреагувала на те, що діти жартома застогнали, сказавши мамі, що автобус прибуде через 20 хвилин.

Мама сказала: "Ця жінка дуже швидко встала, повернулася і закричала на нас. Я стояла на своєму і сказала їй, щоб вона забиралася від нас, але вона кричала на дітей, кажучи, що ненавидить їх, називаючи їх паршивцями і кажучи, що вона збирається вбити нас усіх, потім вона нахилилася над дитячою коляскою і сплюнула в обличчя мїй дитині"

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Рейчел стверджує, що на допомогу прийшли два маленьких хлопчика і попросили жінку піти і залишити дітей Рейчел в спокої.

Однак Рейчел сказала, що жінка потім спробувала вдарити їх.

"Моя подруга працювала в громадському магазині біля дороги і вийшла на допомогу, але ця жінка лаялася і кричала, неодноразово кажучи, чорт візьми. Приїхав автобус, а водій її не пустив. Вона кричала на мою подругу, налетіла на неї, схопила її за волосся і збила з дороги", - пояснила Рейчел.

Мама стверджує, що жінка намагалася вдарити їх кулаком, перш ніж втрутився чоловік і «буквально відібрав жінку» у подруги Рейчел і відвів її геть.

Поліція Мерсісайду була викликана на місце події після передбачуваного нападу, але невідомо, чи була заарештована жінка.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Підлітки напали і вбили невинного чоловіка.