Стало відомо про те, що відома українська співачка і актриса Анна Трінчер виходить заміж за свого молодого чоловіка. Блогер Олександр Волошин зробив їй пропозицію.

Про це дівчина розповіла у своєму новому інтерв'ю для КП.

Обранцем юної зірки став бізнесмен і скандальний блогер, який раніше відібрав у дитини смартфон, який сам же йому і подарував.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Пропозиція була зроблена, за словами Анни Трінчер, ще в жовтні цього року, під час байкшоу. Олександр Волошин подарував їй каблучку від всесвітньо відомого бренду Cartier, а весілля вони планують зробити влітку наступного року, щоб було вже тепло.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

При цьому, торжество буде не традиційним, а молодіжним, і дуже хайповим. Мабуть, варто очікувати багато несподіванок.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

"Ось реперську, хочеться якогось гротеску, так. Що б це не було в кращих традиціях англійської сім'ї. А щоб це було так. Хочеться навіть замість букета кидати щось інше. Гирю " - розповіли вони в інтерв'ю.

Дітей поки що вони не планують, так як дівчина не може поки уявити, що вона повністю віддається вихованню дітей, але, час покаже.

Батьки дівчини при цьому не дуже відреагували на пропозицію руки і серця від молодої людини.

Олександр Волошин і Анна Трінчер, фото: Instagram
Олександр Волошин і Анна Трінчер, фото: Instagram

"На саму пропозицію моя мама відреагувала досить, ну, не те, щоб негативно... але ображена, що їй не повідомили, її не запросили, не почекали... Бабуся також проти весілля, напевно, їй здається, що зарано. Я не знаю її мотивів неприйняття мого життя" - продовжила дівчина розповідь.

Волошин і Трінчер, фото: Instagram
Волошин і Трінчер, фото: Instagram

А поки що вони продовжують готуватися до торжества, і планують скликати на весілля весь шоу-бізнес. Jerry Heil, ДО РЕЧІ, співала під час пропозиції.

Нагадаємо, що Анну Трінчер вкусила підла і слизька тварюка, навіть Павло Зібров не врятує

Раніше повідомлялося, що Анна Трінчер заковтнула посеред нічного вокзалу-Павло Зібров схвалив би

Також портал Знай.ua писав, що Катерина Павленко з Go_А розгубилася від напору зухвалої Анни Трінчер