Телеведучий популярних проектів "Холостяк" і "Холостячка" , а також "Україна має талант" на телеканалі СТБ Григорій Решетник часто ділиться різними публікаціями і новинами зі свого професійного та особистого життя з відданою аудиторією в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 500 тисяч людей.

Григорій Решетник передав юній і досить успішній співачці Jerry Heil свій головний робочий інструмент - мікрофон. Артистка взяла невелике інтерв'ю у телеведучого після зйомок нового випуску шоу "Україна має талант".

У кадрі Решетник розповідає співачці, чим же новий сезон відрізняється від попередніх, і в цілому від інших проектів на українському телебаченні. На коментар Григорія артистка відповіла в жартівливій манері: "Ось ти кажеш, і старістю такою повіяло"

Як відомо, новий сезон талант-шоу, яке створили до 30-річчя незалежності України, здивував глядачів цікавим і абсолютно несподіваним складом журі, оцінювати здібності учасників запросили Ксенію Мішину, Євгена Кота і Сергія Притулу. Ведучим самого шоу став Григорій Решетник, а бекстейджа - співачка Jerry Heil.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Jerry Heil, фото з телеканалу СТБ
Jerry Heil, фото з телеканалу СТБ

Нагадаємо, що Григорій Решетник перетворився на "солодкого" хлопчину - дружина Христина залишилася в захваті: "Запрошую тебе на побачення"

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Решетник перетворив синів на "холостяків" перед фіналом зі Златою Огнєвіч: "Тато обиратиме наречену"

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник показав українкам нового "Холостяка": "Хороший вибір"