Українська актриса, зірка серіалу "Кріпосна" і головна героїня першого сезону "Холостячки" Ксенія Мішина частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 830 тисяч чоловік.

Жінка так і не змогла повернути стосунки з Олександром Еллертом. Ксенія розповіла, що вони зараз проживають непростий період у житті. Але вона не впадає у відчай і донині радує фанатів своєю бездоганною посмішкою у множинних Stories і публікаціях.

Ксенія Мішина, instagram.com/misha.k.ua
Ксенія Мішина, instagram.com/misha.k.ua

"Друзі, багато хто з вас вгадав, чим я буду займатися в неділю. А саме зустрічайте! Ось він, ось він-переможець, переможець по життю. Ми починаємо свої тренування", - каже Ксенія Мішина у відео.

І дійсно, на офіційній сторінці проекту розповіли, що 21 листопада на паркет шоу "Танці з зірками" повернуться переможці минулих сезонів - Ксенія Мішина, Ігор Ласточкін і Санта Дімопулос.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Остання публікація на сторінці актриси була виставлена кілька днів тому. Вона розповіла про дівич-вечір, в якій взяли участь ще п'ять хлопців.

"Жити в лісі це ні з чим не порівнянний досвід. Енергія лісу, така потужна і густа, що її можна їсти ложками, як і найчистіше гірське повітря. Не дарма кажуть, що гори не терплять брехні. Тут також загострилися всі почуття, а ще й мрії! Як же важливо зробити це частиною свого життя, регулярне перебування на природі", - заявила вона.

Нагадаємо, Ксенія Мішина налякала "п'яним" голосом після розриву з Еллертом: розучилася жувати

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина зізналася, що відчувала під час танцю з Женею Котом: "Нудить"

Знай.ua писав, Женя Кот відповів, Чому відмовився від крісла судді в "Танці з зірками": "Людина, яка знає собі ціну"