Відома українська телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча розчулила кадрами з маленьким сином Данилом. Сьогодні йому виповнилося три місяці.

Катерина Осадча має чимало шанувальників, тому зірка намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 1.7 мільйона осіб.
Фото з instagram Катерини Осадчої
Фото з instagram Катерини Осадчої
Цього разу дружина Юрія Горбунова вирішила поділитися серією фото з маленьким сином. У п'ятницю, 19 листопада йому виповнилося три місяці. Катерина Осадча та Юрій Горбунов ретельно приховують обличчя своїх дітей, тому й на цих світлинах важко роздивитися обличчя Данила.

Фото з instagram Катерини Осадчої
Фото з instagram Катерини Осадчої

Телеведуча зізналася, що з появою третьої дитини у їх родині з'явилося ще більше любові. До того ж Осадча відзначила, що у її молодшого сина Данила дуже хороші старші брати, які завжди будуть з ним поруч.

Фото з instagram Катерини Осадчої
Фото з instagram Катерини Осадчої

"Сьогодні Данилові три місяці. Три місяці нового відчуття багатоканальної любові до синів, коли любові вистачає на трьох. Данилко ще навіть не уявляє, які в нього круті брати і яке цікаве життя в нього попереду", - так Катя Осадча підписала опубліковані кадри.

Нагадаємо, багатодітна мама Катерина Осадча "втратила" двох синів і взялася за копію Юрія Горбунова: "Так швидко росте"

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай писав, Юрій Горбунов прибрався не гірше Каті Осадчою, щоб чкурнути з дому: не вистачає лише капелюшка

Раніше Знай повідомляв, після народження сина Катя Осадча змінила ту саму гуму: щоб з Юрієм Горбуновим було безпечніше "кататися"