Відома українська телеведуча Катерина Осадча частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік.

Четвертого листопада в її профілі з'явилися фотографії з найніжнішої фотосесії з маленьким синочком Данилом, який народився 19 серпня. Катерина обернулася до передзакатного Сонця обличчям і таким чином з'явилися ці знімки. На всіх з них дитина постала до камери спиною.

Катя Осадча, instagram.com/kosadcha
Катя Осадча, instagram.com/kosadcha

"Щасливі разом, так швидко зростає Данилка. Запам'ятовуємо кожну хвилину. #маматрьохсинів", - пише знаменитість у публікації.

Такий пост привернув увагу Лесі Нікітюк, солістки The Hardkiss Юлії Саніної та Соні Плакидюк, які залишили свої коментарі. Малюка укутали в в'язану шапочку, светр і шкарпетки.

Катя Осадча, instagram.com/kosadcha
Катя Осадча, instagram.com/kosadcha

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Яка тут справжня красива жінка"," яка красива, щаслива мама", "Вам дуже до лиця роль мами!", "Нереально красиві фото❤️", "У новій колекції😍👏", "Катерина,як це круто - мама трьох синів", "Материнство Вас дуже фарбує!", "Як я вас розумію, так швидко ростуть", "Мілота", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юрій Горбунов зробив з маленького сина "каскадера", поки Катя Осадча не бачить: "Мій акробат"

Як повідомляв "Знай.ua", Юлія Саніна з The Hardkiss ошелешила Катерину Осадчу на річницю весілля: "Буде дочка..."

Знай.ua писав, Тіна Кароль розповіла Катерині Осадчій про стосунки з Ivan Navi: "Заглядав в очі"