Стало відомо про те, то четвертий сезон серіалу "Кріпосна "все ж буде, і телеканал навіть порадував глядачів тизером того, що ми вже побачимо в наступному році.

Вчора глядачі телеканалу СТБ першими побачили заключні серії третього сезону легендарної костюмованої драми "Кріпосна. Жадана любов". Протягом трьох тижнів 11,2 млн українців (охоплення прем'єрних серій і повторів за аудиторією 4+, вся Україна) стежили за неймовірною історією кохання і разом з Катею намагалися розгадати таємниці з минулого головних героїв.

Кріпосна, фото: СТБ
Кріпосна, фото: СТБ

Відзначається, що третій сезон став абсолютним лідером слота відразу за двома аудиторіями - 18-54, а також жінки 18-54.

Поки глядачі обговорюють несподівану кінцівку сезону, яку для них придумав телеканал СТБ і Film.UA Group, з'явилася ще одна радісна новина про те, що продовженню бути, і більше того, зйомки вже стартували.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зовсім скоро глядачів чекає початок нової Боротьба за любов, а також розкриття таємниць.

Кріпосна, фото: СТБ
Кріпосна, фото: СТБ

"Кріпосна" - перша і єдина українська костюмована драма, яка підкорила мільйони сердець по всьому світу. Цей унікальний проект дозволив українцям зазирнути в часи, коли правили пани, проводилися Світські вечори і бали, і коли люди мріяли бути просто вільними, любити так, як вони хочуть.

У четвертому сезоні легендарної мелодрами глядачі побачать продовження подій навколо вже добре відомих прізвищ: Жадан, Яблоневський, Червінські, Косачі, Дорошенко та інші. Сюжетних ліній, повного акторського складу і таємниць прийдешньої прем'єри творці проекту поки не розкривають. Однак відомо, що події нового сезону відбуватимуться через 23 роки, а в центрі історії опиняться діти головних героїв. Серед акторів ми побачимо Тараса Цимбалюка, Станіслава Боклана і Сергія Стрельникова.

Нагадаємо, що Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" похвалився молодою дружиною - у фанаток немає шансів: "як важливо знайти своїх"

Раніше повідомляли, що зірка серiалу "Кріпосна" Наталія Денисенко в Білому перетворилася на принцесу Діану: корони не вистачає

Також Знай писав, Наталя Денисенко з "Кріпосної" розцілувала молодого красеня поруч з чоловіком: "всьому дивується"