Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 240 тисяч чоловік.

Третій сезон серіалу "Кріпосна" стартував зовсім недавно. З того моменту знаменитість встигла виставити кілька публікацій, включаючи ті, що створюються донині, на відпочинку біля Червоного моря.

Наталка Денисенко, фото: Instagram
Наталка Денисенко, фото: Instagram

Останні фото Наталки Денисенко демонструють її шикарну фігуру, зокрема, попу - після невеликої фотосесії у воді. А зараз в профілі з'явилися сімейні знімки.

"Ми в шоці, як вчора син позував♪ навіть не очікували. Сьогодні @andreyfedinchik сказав: "Ось без Андрійка вже і не хочеться нікуди їхати, з ним будь-який відпочинок веселіше☺ Він всьому так дивується, стільки запитує, видає такі "перли"☺ ️Коли Андрійко був маленький, ми мріяли спокійною лежати засмагати на шезлонгах, а він що б копався в пісочку... колись це здавалося чимось нереальним, а зараз це дійсність☺", - пише Денисенко В публікації.

Наталка Денисенко, фото: Instagram
Наталка Денисенко, фото: Instagram

"Сім'я❤️", "Наталі, ну ви як завжди чудова", "Красиві фото❤️ Будьте Здоровенькі і щасливі завжди", "Чудова сім'я! І дуже талановиті актори!", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, відчайдушні бійці, перестрілки і полювання - Голлівуд плаче: Цимбалюк з "Кріпосної" покаже роботу ангелів з МВС

Як повідомляв "Знай.ua", одружений на клоні Тіни Кароль, але підкочує до іншої? Денисенко з "Кріпосної" змусила Цимбалюка червоніти

Знай.ua писав, Наталка Денисенко зізналася в інтимних моментах з Андрієм Фединчиком у "Кріпосній": "Тіло мене видавало..."