Відомий естрадний співак, народний артист України Олександр Пономарьов частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 140 тисяч чоловік.

Кілька днів тому Виконавець порадував фанатів новиною про те, що в п'ятницю, 19 листопада 2021 року, вийде його нова композиція, записана в компанії іншого артиста - Михайла Хома (Дзідзьо), якого кілька разів запрошували на офіційні виступи збірної, щоб заспівати гімн України.

Михайло Хома і Олександр Пономарьов, instagram.com/ponomaryovoleksandr/
Михайло Хома і Олександр Пономарьов, instagram.com/ponomaryovoleksandr/

Пісня має назву "Пазли" і була написана виключно Олександром. На просторах Youtube з'явився кліп до цієї роботи, над яким працював режисер Володимир Шурубура.

"Аранжування - Дмитро Майтвійчук, фортепіано - Iгор Мамушев, скрипка - Олександр Харьковий, скрипка - Денис Боєв, альт - Андрій Тучапець, віолончель - Олександр Госачинський, звукорежисер - Михайло Клименко, мастеринг - Євген Дон, віолончелістка на відео - Яковенко Марія Литвак", - йдеться в описі до роботи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Мої теплі вітання, хлопці. Це - БОМБА! ПЕРЕСЛУХОВУЮ із задоволенням", "Ви обидва неймовірні❤️ спасибо дякую за прекрасну пісню💐",- пишуть користувачі в Інтернеті.

Нагадаємо, Дзідзьо після того, як "увійшов" в Олю Полякову, заговорив про найсоковитішу: "Під півас"

Як повідомляв "Знай.ua", "Грім серед ясного неба", майже як у Пономарьова: в Україні стартує серіал, який заткне за пояс "Свати"

Знай.ua писав, Олександр Пономарьов і Дзідзьо одяглися в чорне і розкрили свій секрет: "Хвилюватися..."