Джона Фалкон шокував Філіпа Шофілда, коли він з'явився на ITV, показуючи, як його екстравагантні розміри вплинули на його амбіції стати актором.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік, який стверджує, що володіє титулом "найбільший "причандал" у світі", розповів, що це заважає його акторській кар'єрі, і каже, що іноді йому боляче сідає на нього.

Статевий орган Джона Фалкона, як повідомляється, розтягується до 33 сантиметрів в ерегованому стані, що означає, що він є неофіційним світовим рекордсменом за володінням "найбільшим "причандалом" у світі".

З огляду на його непропорційні розміри, Джона раніше говорив про те, як його мужність накликала на нього проблеми.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Джона
Джона

Одного разу, за його словами, його навіть обшукала служба безпеки аеропорту через те, що у нього був пакет підозрілого розміру.

Тепер, розмовляючи з актором-початківцем в ефірі телеканалу ITV, ведучий Філліп Шофілд запитав Джона, чи не відчував він, що йому заважає його екстравагантно складений статевий огран.

"Кожен раз, коли вас запрошують на роль у великому студійному фільмі, студія повинна вас схвалити. А студії, як правило, дуже консервативні, тому для мене, щоб зробити що-небудь, повинен бути інді-фільм, де їм все одно", - відповів Джона.

Передбачуваний рекордсмен пояснив, що його орган не потрапляє в застібку-блискавку, але визнав: "У деяких інших чоловіків дійсно є ця проблема, але якщо вода в чаші занадто висока, вам потрібно трохи підперти її, щоб він не торкався води".

Джона
Джона

Розмова перейшла на тему романтики, і Джона проаналізував своє попереднє визнання того, що знаменитості іноді звертаються до нього за сексом. Однак він також пояснив, що знаходиться в процесі пошуку любові, і що людей приваблює не тільки його надзвичайний розмір, але і зелені очі.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Міла Кузнецава з 15-м розміром грудей розповіла, чому на неї кричать жінки.