Відома українська модель plus-size Міла Кузнєцова поділилася тим, як їй живеться з надзвичайно пишним бюстом.

Відповідний Відеоролик красуня з найбільш пишними формами в Україні опублікувала в соціальній мережі TikTok, який вона використовує для просування свого образу.

Вона розповіла, що часто жінки з меншим розміром грудей негативно реагують на її зовнішній вигляд.

"Про жінок, які хейтять мене тільки через мого бюста, і про тих, хто мене розуміє і приймає такою, яка Я є»,-підписала вона Відеоролик.

@slezhuzatobou

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
♬ оригинальный звук - Слежу за тобой

"Є такі злі, такі ух! Навіщо тобі декольте-закрийся, Одягни мішок! Вони дуже зляться на мене, тому що я можу дозволити собі декольте, а вони з першим розміром одягають кофти і косо на мене дивляться», - скаржиться пишногруда красуня.

Разом з тим, є і ті, хто захоплюється декольте моделі.

Скрін, Instagram Кузнєцова
Скрін, Instagram Кузнєцова

«Але є і багато позитивних, класних людей, які дивляться і роблять компліменти. І я від цього навіть сама заряджаюся", - зазначає Кузнєцова.

У коментарях Кузнєцову всіляко підтримують і запевняють, що вона виглядає надзвичайно.

Нагадаэмо, Міла Кузнєцова зізналася всім, як позбавлялася від дитячих комплексів, і скільки грошей їй пропонували за інтимні послуги.

Знай.uа писав, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей станцювала тверк на камеру