Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 390 тисяч чоловік.

Зараз виконавиця є головною героїнею другого сезону романтичного шоу "Холостячка" на телеканалі СТБ. За її серце вже протягом декількох місяців борються красунчики-чоловіки, яких, за результатами десятого випуску, покинув Андрій.

Злата Огневич, фото с Instagram
Злата Огневич, фото с Instagram

Залишилися всього три учасники - Дмитро Шевченко, Андрій Задворний і Максим Тарапата. Багато користувачів в коментарях під публікаціями зі сторінки проекту задаються питанням - чи повернеться взагалі психолог Роман Свечкоренко.

Зараз на її офіційному профілі в TikTok з'явилося ніжне відео, в ході якого Злата розповідає трохи інформації про себе. Спочатку вона заявила, для тих, хто не знає, як її звуть. Потім зізналася, що їй 35 років, а ще її улюблений колір - фіолетовий. Далі Огнєвіч показала, якого вона зростання - 1,65 м. I наостанок, знак зодіаку - Козеріг, бо народилася вона 12 січня.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Добре виглядаєте. Я, до речі, теж Козеріг", "Злата - ти найкраща, чекаю "Холостячку" кожен день", "Люблю твої пісні", "У мене теж улюблений колір фіолетовий", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч склала список розваг зі своїм партнером - та ще казкарка: "було б бажання"

Як повідомляв "Знай.ua", Григорій Решетник віддасть найцінніше Jerry Heil: "Старістю повіяло"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч поселила у себе на кухні маленького китайця: мама щаслива