Вчора, 20 листопада 2021 року, на телеканалі "Україна" відбувся п'ятий випуск грандіозного шоу "Маска", в якому беруть участь зіркові детективи та інші знаменитості, заховані в костюмах.

Наприкінці цього епізоду глядачам вдалося зняти маску з суперечливого Кажана, за яким переховувався відомий актор і народний артист України Остап Ступка.

Остап Ступка - Кажан, фото: пресслужба телеканалу "Україна"
Остап Ступка - Кажан, фото: пресслужба телеканалу "Україна"

Чудовисько знову вразило всіх мінливістю і непередбачуваністю, і детективам було зовсім нелегко розгадати ім'я учасника, хоча в минулому випуску були озвучені ряд всіляких теорій.

"Чи знаєте ви, що моя поява на світ колись стала справжнім дивом і святом бід? А все тому, що воно збіглося з пришестям на Землю надзвичайно симпатичних фігур, таких як Воланд і Азазелло. Як думаєте, я старший за мессіра чи ні? Взагалі-то моє життя ну дуже класна і нагадує атракціон під назвою скажена апокаліптична карусель. Туди круть-верть, сюди верть-круть і так аж 19723 рази", - заявляє Кажан.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Остап Ступка - Кажан, фото: пресслужба телеканалу "Україна"
Остап Ступка - Кажан, фото: пресслужба телеканалу "Україна"

Він виконав композицію "Пісня геніального сищика" з мультфільму "Бременські музиканти" і неймовірно злився з композицією, що і дало детективам зрозуміти, що під костюмом ховається актор. Але ж Оля Полякова якось зазначила, що під маскою Остап Ступка, бо у своєму житті він зіграв багато різних ролей. Раніше озвучене число було розділене на 365, після чого вийшло 54 - вік знаменитості.

Чоловік здивувався тому, як їм вдалося миттєво його розгадати.

"Це було просто неперевершено - загадково, містично і з гумором. Панове, детективи, як вам вдалося мене розгадати, причому відразу? Це фантастика!", - додав він.

Дмитро і Остап Ступки, скріншот відео
Дмитро і Остап Ступки, скріншот відео

Нагадаємо, Оля Полякова зізналася Маші Єфросиніній, чому не розлучилася з чоловіком, коли той не зміг забезпечити сім'ю

Як повідомляв "Знай.ua", Олег Винник у чорній масці зібрався отримати задоволення несподіваним чином: "надихає"

Знай.ua писав, після "Маски" і "Співають всі", в Україні запускають нове шоу талантів: судді обиратимуть кращих "шостим почуттям"