Турецька актриса Меліке Іпек Ялова, яка виконала роль принцеси Ізабелли в популярному серіалі «Величне століття», поділилася своїм свіжим знімком в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Там за її життям стежать майже 420 тисяч читачів.

На цей раз Меліке опублікувала фото, на якому позує в темно-синьому атласному платті або ТОПі з тонкими бретелями.

Її темно-каштанове волосся укладене акуратними локонами, а на обличчі майже немає макіяжу. Однак її погляд приковує до себе глибиною і виразністю – її величезні карі очі ніби живуть власним життям.

"You are the best, i love you so much (ти найкраща, я так тебе люблю)», «Hatunun yüzü gözden ibaret maşallah (Машаллах, її обличчя складається з очей)», «Q guapa eres en tierra amarga (як ти прекрасна в гіркій країні)», «як ніби інша дівчина зовсім, щось сильно змінилося в зовнішності, але не зрозумію, що саме. У "чудовому столітті " була найкрасивішою", " seni seviyorum .. ben çok güzel (я люблю тебе .. ти така красива)", - захоплюються її шанувальники.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Чудовий вік. Фото: Фандом.
Чудовий вік. Фото: Фандом.
Чудовий вік. Фото: Фандом.

Знайшлися і ті, хто вважав красуню «потворною».

"çok çirkin yüzün çok çirkin (ти така потворна, твоє обличчя таке потворне)", - сердяться хейтери актриси.

Нагадаємо, що Мер'єм Узерлі з "чудового століття" полонила серця чоловіків одним поглядом

Раніше повідомлялося, що Мер'єм Узерлі роздула скандал в гаремі "чудового століття"

Також Знай.ua писав, Мер'єм Узерлі з "чудового століття" похвалилася стрункою фігурою