З найбільшого міста Великобританії, з Лондона, прийшли доволі цікаві новини. Справа в тому, що блогерша і нібито модель з Молдови Дарина Радіонова, яка в 2019 році покрила автомобіль Lamborghini Aventador кристалами Swarovski, потрапила в аварію - тепер її авто розбите.

Фотографії з місця ДТП відразу з'явилися на сайті видання Daily Mail, а пізніше і сама Дарина опублікувала в Instagram Stories.

Дарина Радіонова і Lamborghini, фото: Instagram
Дарина Радіонова і Lamborghini, фото: Instagram

Машина з персональним номером "DAR 11a" належить 26-річній молдавській Instagram-моделі Дарині Радіонової, у якої в соцмережі понад 626 тисяч передплатників. Вона доповнила свій Aventador кристалами, що значно збільшило ціну машини - приблизно 10 мільйонів гривень.

На кадрах видно, що у машини розбита частина бампера і задня фара. Зазначається, що аварія сталася, коли авто блогерші було припарковано на одній з вулиць Лондона, де і проживає манекенниця.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Дарина Радіонова і Lamborghini, фото: Instagram
Дарина Радіонова і Lamborghini, фото: Instagram

Також відомо, що водій-винуватець зник з місця події. Радіонова не прокоментувала саму ДТП, але опублікувала сторіс в Instagram.

"Сподіваюся, що карма вдарить тебе по обличчю до того, як це зроблю я", - написала модель.

Раніше повідомляли, в елітний автомобіль Ірини Федишин в'їхала вантажівка: "Як так можна".

Як повідомляв Знай.uа, інкасатор "розсипав" по шосе кілограми готівки: люди збирають купюри, немов гриби.

Знай.uа писав, мажор "нащедрував" на дорогах штрафів на 130 тисяч і попрощався з Range Rover.