Український репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап) частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйона чоловік.

Вже кілька тижнів на просторах інтернету існує нова пісня групи Mozgi під назвою "Zavtra", яка таїть в собі новорічний настрій. Чоловік Насті Каменських намагається всіляко просувати твір, включаючи спроби запустити челендж з нехитрим танцем.

Настя Каменських Потап, фото з Instagram
Настя Каменських Потап, фото з Instagram

Перший раз був записаний разом з усією командою-на відео видно Олексій Завгородній (Позитив), дядько Вадя, DRED і RUSONE.

"Challenge! Новий Рік вже скоро! Ніс в Олів'є!", - писав Потап.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Але продовження не змусило себе чекати, адже зовсім скоро таке ж відео було записано знову з Позитивом, але і з Надею Дорофєєвою. Красуня постала найпершою, в коротенькій білій сукні і з акцентом на груди.

"Давайте уявимо. Знову 2010 рік. Потап - продюсер групи "Время и Стекло" 😍 Ех ... Ностальджі", "Танець крутий був на сцені. Я спробую повторити завтра також станцювати❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зухвалі кучеряшки і концертне личко: як дружина Потапа Настя Каменських виглядала на зорі музичної кар'єри

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських показала те, від чого у Потапа зашкалили емоції: "Обожнювати"

Знай.ua писав, Потап відправився в непроглядні джунглі без Насті Каменських:" Один вдома-2"