Вихідні в грудні і січні починають цікавити українців з самого початку року – багатьом цікаво, скільки вони будуть відпочивати перед Новим роком, і чи встигнуть приготуватися до майбутніх вечірок.

Цього року українцям пощастило-на них чекають довгі вихідні. Перше свято, яке порадує "потрійними" вихідними-Різдво за католицьким обрядом, яке відзначають 25 грудня. Ось уже п'ять років поспіль, з 2017 року, цей день в Україні – офіційний вихідний.

Святкування Різдва, кадр з відео
Святкування Різдва, кадр з відео

Оскільки в 2021 році свято Різдва Христового припадає на суботу, 25 грудня, вихідний переноситься на наступний робочий день, тобто на понеділок 27 Грудня. Це означає, що українці зможуть відпочивати три дні поспіль-з 25 по 27 Грудня. Другий довгий вихідний - вже Новий Рік. Справа в тому, що 31 грудня припадає на п'ятницю – цей день буде робочим, але скороченим на 1 годину.

Новий Рік. Фото: УНІАН
Новий Рік. Фото: УНІАН
Новий Рік. Фото: УНІАН

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Оскільки 1 січня випадає на суботу, неробочий день знову перенесуть на понеділок. Тобто відпочивати будемо з 1 по 3 січня.

Ще один вихідний-п'ятниця, 7 січня, тобто Різдво за православною традицією. 6 січня робочий день також скоротять на 1 годину.

Різдво у ЗСУ, facebook.com/93OMBr
Різдво у ЗСУ, facebook.com/93OMBr

Нагадаємо, що синоптики зробили свій прогноз погоди на Новий Рік і Різдво. Чи випаде довгоочікуваний сніг, як в "один вдома".

Раніше ми повідомляли, що снігом засипало Чернігівську, Сумську, Київську та Полтавську області. Водії, які не поміняли шини, дивляться на опади зі сльозами.