Комедійна актриса "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 50 тисяч чоловік.

Дівчина любить викладати будь-які публікації, пов'язані з демонстрацією її шикарної фізичної форми і пластичності. А зараз відео опубліковано не в Instagram, а в TikTok.

Катерина Нікітіна, фото: Instagram
Катерина Нікітіна, фото: Instagram

Можна помітити, що Катерина знаходиться разом з Валерією Товстолес біля величезного столу. Вони вирішили підтримати Олексія Потапенка (Потапа), записавши новий челендж під пісню "Zavtra", групи Mozgi. Спочатку гумористка обернулася до камери попою, злегка нахилившись в короткій сукні. Лера потрясла формами, а потім обернулася, щоб зробити кілька нехитрих рухів.
А ось Нікітіна тільки й встигла встати в позу, в чорних штанях і топі, і приготуватися до того, щоб почати рухи в такт музиці.

Катерина Нікітіна, скріншот: Youtube
Катерина Нікітіна, скріншот: Youtube

"Що робиш?", "Красуні", "У подруги класна...", "Задній фон", "Блін, з усією повагою до Лери, але ти красивіше", "Красуня, а тебе в сукні побачимо?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" закричала від пострілу і зробила розумне обличчя: "Дурість"

Як повідомляв "Знай.ua", подружка Ткача Ірина Сопонару вбралася в білу сукню, у чоловіків відвисли щелепи: "Була б рибкою - зловив"

Знай.ua писав, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" перетворилася на голлівудську діву з 50-х: "Така чуттєва"