Фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" Юлія Бельченко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 270 тисяч чоловік.

"Зайка" останній раз виставляла публікацію три дні тому. Вона була рекламною та пов'язаною з сиром. А зараз вона з'явилася в TikTok разом з "Холостяком" одного з сезонів Сергієм Мельником і Надін.

Юля Зайка, instagram.com/julz_seven
Юля Зайка, instagram.com/julz_seven

Як свідчить підпис до цього відео, Юля "Зайка" зараз відпочиває в Монако. Про це свідчить і те, як легко одягнені люди на відео, а також яхти на тлі. Всі три учасники романтичних шоу на телеканалі СТБ повторюють легкі рухи під пісню Люсі Чеботіної - "Сонце Монако".
Однак більшу увагу в коментарях приділено саме Надін, яка, за словами користувачів, зовсім не потрапляла в такт музиці.

Юля Зайка, instagram.com/julz_seven
Юля Зайка, instagram.com/julz_seven

"Скажіть хтось Надін, що танці це не її", "Боже, і тут Надін...", "Видно, хто пройшов школу "Танців з зірками", "Ритмічність", "Надін всюди і з усіма. Юля, навіщо вона тобі в кадрі", "Мельник", - пишуть вони.

@julz_seven

Мы в Монако🥰 🥳

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
♬ СОЛНЦЕ МОНАКО - Люся Чеботина

Нагадаємо, "Холостячке" Златі Огнєвіч напророкували велику любов: "Повернеться як Юля Зайка"

Як повідомляв Знай.ua, волохатий чоловік Юлі "Зайки" обпісяв усі штори, а потім зализав провину: "Холостяк" Заливако так би не зміг

Також Знай.ua писав, "Брат" Міші Заливако по нещастю Сергій Мельник пояснив, чому "Холостяк" провальний