Головним героєм 12 сезону шоу "Холостяк" став Олександр Топольський. Про це оголосили пару днів тому і допитливі українці вже встигли вивчити і оцінити красеня і його соціальні мережі.

Втім, і сам Топольський не проти такої уваги. Адже почав розміщувати на своїй сторінці в Instagram в рази більше фото, ніж раніше. Природно, все для того, щоб якомога більше розкрутити шоу і зробити йому рекламу. Але чи допоможе це Алексу знайти кохання - покаже час.

А поки він змушує українок захлинатися слюнями, викладаючи відверто спекотні кадри. Так сталося і цього разу.

Фанатська база підписників у Холостяка налічує 22 тисячі чоловік на даний момент і всі вони споглядали шикарний торс українця.

Алекс постав перед українцями в шортах з написом "Man"(чоловік) і без майки. По задньому фону видно, що він знаходиться в спортзалі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Вирішив заощадити на пральній дошці, правда доводиться попітніти натомість. Ось, взагалі не хотілося вставати сьогодні о 5:30 ранку і йти в зал, але сила волі і правильно обрана мотивація взяли своє. І вже через годину я літав у хмарі допоміна, насолоджуючись ще однією галочкою в журналі перемог за день) а ти ведеш «журнал перемог», де кожен день відзначаєш свої успіхи? P.S Не забувай себе винагороджувати за них невеликим смачним чізкейком в кінці тижня" - ділиться Топольський.

Скріншот публікації Алекса Топольського
Скріншот публікації Алекса Топольського

У коментарях понеслася феєрія з цього приводу:

"Красунчик", "Краш", " Як часто ви встаєте в такий час?", а так само купа думок, де дівчата не змогли підібрати слів і просто висловили думку закоханими смайликами.

Нагадаємо, що Алекс Топольський розчарувався у житті після зйомок "Холостяка".

Раніше повідомлялося, що новий "Холостяк" Алекс Топольський пообіцяв дівчатам дещо особливе.