Дарія Квіткова - переможниця 10 сезону шоу "Холостяк". Вона виграла найголовніше - кохання Микити Добриніна, головного героя. Зараз пара вже встигла одружитися, купити свій будинок і народити сина Лева.

Але це не всі досягнення пари. Серед них також значиться і "Академія віддалених професій". Зараз вже випустилося кілька потоків випускників, які впевнено охоплюють сферу СММ, сторізмейкерства та іншого. А творці Академії гордо хваляться тим, як швидко виходять на нові рівні доходів їхні учні. Але чи все так гладко?

Даша Квіткова і Микита Добринін, скріншот з відео
Даша Квіткова і Микита Добринін, скріншот з відео

Дійсно, за весь час не було жодного негативного відгуку про школу. Ну, або їх ніхто не помічав. Аж тут викрити непрофесіоналізм педагогів і всієї Академії зважилася одна з учениць курсу.

Відео в тіктоку виклала "блогерський Ревізорро" Катя Цвєткова. Вона запевняє, що історією поділилася одна з підписниць, якій "пощастило" купити найдорожчий формат курсу за 740 доларів (майже 20 тисяч гривень).

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"У сертифікатах, які нам видавали (після навчання-прим.ред.), ми знайшли помилки. Нам їх передруковували. Міняли людям по 3 рази, комусь взагалі не дали. Курс з копірайтингу перезаписувався, тому що нам не зайшов спікер. Вона толком нічого не могла пояснити. Сторізмейкерство - це окрема ситуація. Людина напевно взагалі новачок. Просто сидить на своїй кухні, на задньому фоні холодильник і записує нам курс про те, як робити ігри."- ділиться учениця.

За умовами курсу, ті хто купив дорогий формат, повинні були мати індивідуальну зустріч з Микитою і Дашею. Однак, це була більше фан-зустріч, на которій були присутніми більше 15 чоловік.

Безкоштовного клієнта, якого обіцяли дати, у дівчини так і не було. Їй дали список контактів, вона написала, але відповідей так і не дочекалася.

"Таргетинг - це взагалі був не таргентинг. Нам пояснювали, як робити креатив і налаштовувати елементарні речі в СММ".

Учениця резюмувала, що після курсу за 740 доларів вона навчилася тільки не витрачати гроші на дурниці.

@tsvetkovaasmm

Жду ваше мнение в комментариях 🙌

♬ оригинальный звук -

Невідомо, як довго ця інформація буде доходити до Квіткової і Добриніна і чи попросять вони Катю видалити ролик. Однак, в коментарях вже повно тих, хто згоден і не дуже:

"Ну курсах ж інфа з гугла", "Я так і думала, що рано чи пізно почую правдивий відгук", "Я була на цьому курсі і можу сказати, що в першу чергу від людини залежить. Я відбила курс за перший місяць", "Все, що дівчина розповіла - крапля в морі того, що було там"...

Скріншот коментарів про курс Квіткової і Добриніна
Скріншот коментарів про курс Квіткової і Добриніна

Нагадаємо, що Даша Квіткова розповіла про другу вагітність.