Латиноамериканська співачка і актриса Дженніфер Лопес, яка неодноразово радувала своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, на цей раз показала кадр через декорації до нового фільму «Давай одружимося».

На опублікованому фото-красуня-актриса у весільній сукні. Її обличчя прикриває незвичайна фата з намальованими квітами апельсинового дерева - у багатьох країнах ця рослина є символом щастя, невинності нареченої і обов'язковим атрибутом весілля.

Скрін, Instagram Лопес
Скрін, Instagram Лопес

"Backstage at the @AMAs #OnMyWay @MarryMeMovie: @chrisvilla (за лаштунками @AMAs #OnMyWay @MarryMeMovie: @chrisvilla)", - підписала вона знімок.

У коментарях 52-річну співачку засипали компліментами.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"This was great (це було здорово)», «Strong women empower women! If anyone reds to hear this, you're worthy, capable and more than enough (сильні жінки розширюють можливості жінок! Якщо хтось хоче це почути, ви гідні, здатні і більш ніж достатньо)», "Perfection, per usual! (Досконалість, як завжди!)», «La reina del mundo!!!! (Королева Світу !!!!)", "Que bella eres jlo (як ти красива)", - захоплюються її шанувальники.

Скрін, Instagram Лопес
Скрін, Instagram Лопес

Багато відзначили, що Джей Ло вдалося створити дуже чуттєвий образ.

«I love you but don’t be weird. Я люблю тебе, але не будь дивною»", "i think ... sensitive (я думаю ... чутливо)", - зазначають вони».

Пізніше Лопес додала ще й відео у весільній сукні.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес змусила голодних чоловіків виходити слиною, а Бена Аффлека понервувати.

Як повідомляв " Знай.ua", закохані і красиві: кращі образи Дженніфер Лопес і Бена Аффлека тоді і зараз.

Знай.ua писав, Метт Деймон мало не "засмоктав" Бена Аффлека на очах у мільйонів: знайшов "заміну" Дженніфер Лопес.